• Vår teknik

 • Den avancerade PV-tekniken

  Maysun Solar använder branschens avancerade cellteknik, har en mogen modulkapslingsteknik och fortsätter att förnya sig för att skapa högkvalitativa och effektiva lösningar. modulprodukter av hög kvalitet för våra kunder.

  Half-cut

  En icke-förstörande skärteknik som skär kiselskivor lika mycket i två eller flera delar för att ge dem en lägre nominell driftstemperatur (NOCT), minska förlusterna av skuggning och öka omvandlingseffektiviteten.

   

   

  Bificial

  en modulteknik som genererar elektricitet på båda sidor. När solljuset träffar en bifacial modul reflekteras en del av ljuset av den omgivande miljön till modulens baksida, där det kan absorberas av cellen för att generera elektricitet.

   

   

  IBC

  Interdigitated Back Contact (IBC) är en teknik som använder kiselskivor av N-typ som är täckta med en termisk oxidfilm på både fram- och baksidan för att ge energiomvandling genom bakkontakt. Cellens framsida är fri från hinder och absorberar den största mängden solljus.

  TOPCon

  Tunnel Oxide Passivated Contact cells, med en cellstruktur som möjliggör endimensionell longitudinell transport av bärare, samtidigt som metallförbindelsen med kiselsubstratet minskas, vilket resulterar i större kombinerad energiproduktion.

  HJT

  Heterokoppling med inneboende tunnskiktsceller, där P-N-övergången består av två olika halvledarmaterial. Den har fördelarna med att generera elektricitet på båda sidor, tillverkningsprocess vid låg temperatur, hög öppen spänning och goda temperaturegenskaper.

  Shingled

  Shingled-tekniken skär i allmänhet kiselskivor i fem eller fler bitar och använder ett flexibelt ledande lim för att binda ihop dem vid låg temperatur för att uppnå en sömlös anslutning mellan cellerna, vilket avsevärt ökar modulens uteffekt.