• Om företaget

 • broken image

  Om oss

  Zhejiang Ganghang Solar Technology Co., Ltd. grundades 2008 och är en professionell tillverkare av solcellsmoduler. Maysun Solar grundades 2015 och fokuserar på distribuerade solcellsmoduler.
   
  Vi har varit involverade i solcellsindustrin i 14 år och har alltid hållit fast vid kundorienterad innovation, teknik- och processutveckling, vilket ger lokaliserade och högkvalitativa produkter till kunder i mer än 80 länder och regioner runt om i världen. Maysun har ett globalt försäljnings- och lagernätverk och erbjuder kunderna högkvalitativ service före, under och efter försäljningen, vilket gör att kundnöjdheten ständigt förbättras.

 • Hållbar energi, bättre liv

  Maysun Solar har alltid haft som mål att minska koldioxidutsläppen på jorden.

 • broken image

  Vad som gjorde oss annorlunda

  Maysun Solar är specialiserat på produktion och försäljning av distribuerade solcellsmoduler. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att leverera solcellsprodukter för distribuerade hustak i Europa.

   

  Maysun Solar har följt det värdebaserade designkonceptet för distribuerade solcellsmoduler för att tillhandahålla kostnadseffektiva, långvariga och högpresterande distribuerade solcellsmoduler till våra kunder.

   

  Våra produkter kännetecknas av differentiering, lokalisering och tillämpbarhet. För olika länder och regioner insisterar vi på innovation och utbildning och utveckling för att maximera värdet för våra kunder.

  broken image

  Var vi är

  Maysun Solar fokuserar på distribuerade solcellsmoduler. Företaget har 2 produktionsbaser i Dubai och Kina. Produkterna exporteras till 80 regioner runt om i världen

   

  Sju globala försäljningskontor finns i Tyskland, Frankrike, Italien, Polen, Ungern, Förenade Arabemiraten och Indonesien. Det finns för närvarande 21 lager i världen, varav 19 är i Europa, inklusive: 9 lager i Tyskland, 1 i Frankrike, 3 i Italien, 1 i Nederländerna, 1 i Sverige, 1 i Spanien (toldlager), 1 i Polen, 1 i Rumänien, 1 i Ungern, 1 i Förenade Arabemiraten och 1 i Indonesien.

   

  Maysun Solar Sverige har ett solcellsmodullager på Hamrick AB Strandvägen 2 69674 Hammar för snabbare leveranser.

  broken image

  Varför man kan lita på oss

  Maysun Solar är ett innovativt företag med avancerad processteknik i branschen. Vi insisterar på kvalitet först. Varje steg från råmaterial till färdiga produkter omfattas av ett omfattande kvalitetskontrollsystem och stränga teststandarder.
  De producerade modulerna har fått olika europeiska och internationella certifieringar, t.ex. TÜV, CE, ISO och IEC.

 • Ledande aktör inom distribuerade solcellsprodukter