• Om företaget

 • Om oss

  Zhejiang Ganghang Solar Technology Co., Ltd. grundades 2008 och är en professionell tillverkare av solcellsmoduler. Maysun Solar grundades 2015 och fokuserar på distribuerade solcellsmoduler.
   
  Vi har varit involverade i solcellsindustrin i 14 år och har alltid hållit fast vid kundorienterad innovation, teknik- och processutveckling, vilket ger lokaliserade och högkvalitativa produkter till kunder i mer än 80 länder och regioner runt om i världen. Maysun har ett globalt försäljnings- och lagernätverk och erbjuder kunderna högkvalitativ service före, under och efter försäljningen, vilket gör att kundnöjdheten ständigt förbättras.
 • Hållbar energi, bättre liv

  Maysun Solar har alltid haft som mål att minska koldioxidutsläppen på jorden.

 • Vad som gjorde oss annorlunda

  Maysun Solar är specialiserat på produktion och försäljning av distribuerade solcellsmoduler. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att leverera solcellsprodukter för distribuerade hustak i Europa.
   
  Maysun Solar har följt det värdebaserade designkonceptet för distribuerade solcellsmoduler för att tillhandahålla kostnadseffektiva, långvariga och högpresterande distribuerade solcellsmoduler till våra kunder.
   
  Våra produkter kännetecknas av differentiering, lokalisering och tillämpbarhet. För olika länder och regioner insisterar vi på innovation och utbildning och utveckling för att maximera värdet för våra kunder.

  Var vi är

  Vårt huvudkontor ligger i Hangzhou i Kina. Det finns 2 produktionsbaser, 8 försäljningskontor och 23 lager över hela världen.

  Produktionsanläggningar: Huzhou, Kina; Dubai, Förenade Arabemiraten.

  Kontor: Tyskland, Nederländerna, Italien, Polen, Ungern, Indonesien och Förenade Arabemiraten.

  Lager: Rotterdam (Nederländerna), Warszawa (Polen), Milano (Italien), Neuss (Tyskland), Budapest (Ungern), Valencia (Spanien), Jurjua (Rumänien), Riyadh (Saudiarabien), Dubai (Förenade Arabemiraten) och Jakarta (Indonesien).

  Varför man kan lita på oss

  Maysun Solar är ett innovativt företag med avancerad processteknik i branschen. Vi insisterar på kvalitet först. Varje steg från råmaterial till färdiga produkter omfattas av ett omfattande kvalitetskontrollsystem och stränga teststandarder.

  De producerade modulerna har fått olika europeiska och internationella certifieringar, t.ex. TÜV, CE, ISO och IEC.
 • Produktledare för distribuerade solcellsanläggningar

所有文章
×