• Maysun Solar kommer ursprungligen från Kina

  broken image

  2008

  Gang Hang grundades i Hangzhou, Kina.

  Vi började med tillverkning av aluminiumlegeringsramar 2001 och 2008 övergick vi till tillverkning av kiselstångskristaller. Från hjälpmaterial för PV-moduler till tillverkning av PV-celler har vi en djupgående förståelse för PV-modultillverkning ur olika synvinklar. Och Gang Hang grundades 2008.

  broken image

  2009

  Etablering av bas för tillverkning av PV-moduler

  Vi etablerade en bas för tillverkning av PV-moduler i Huzhou i Zhejiang-provinsen för att tillverka produkter för stora varumärken. Dessutom etablerade vi vårt eget varumärke GH och började bearbeta både inhemska och internationella marknader.

 • Började i Mellanöstern

  broken image

  2010

  Etablering av filialen i Pakistan

  Eftersom homogeniseringen av Alibabas internationella webbplats var allvarlig beslutade vi att ändra vår strategi för att gå in på den lokala marknaden och utveckla lokala affärer. Så den första filialen grundades i Pakistan och den utomeuropeiska marknaden öppnades.

  broken image

  2011

  Etablering av filialen i Dubai, Förenade Arabemiraten

  Framgångarna i Pakistan spred verksamheten till Mellanöstern, vilket ledde till etableringen av filialen i Dubai.

  broken image

  2012

  Etablering av filialer i Jakarta, Indonesien och Riyadh, Saudiarabien

  Vi replikerade den framgångsrika modellen från Pakistan i Indonesien och Saudiarabien, och utnyttjade ytterligare våra styrkor som lokala team, enkel tillgång till lager och snabb eftermarknadsservice. Vid det laget hade vårt företags verksamhet spridit sig till hela Mellanöstern, Sydasien och den sydostasiatiska regionen i Afrika.

  broken image

  2015

  Etablering av tillverkningsbas för PV-moduler i Dubai, Förenade Arabemiraten

  Den betydande ökningen av försäljningen i både Asien och Mellanöstern markerade att GH hade mognat på vägen mot att penetrera den lokala marknaden. Det är också ett oundvikligt val att etablera en fabrik i Dubai.

 • Född i Europa

   

  broken image

  2015

  Födelsen av varumärket Maysun Solar

  På grund av bristande förståelse för den europeiska marknaden stötte vi på ett litet bakslag - en kris i kvalitetskontrollen. Det var då vi insåg vikten av såväl FoU som kvalitetskontroll, och vi kommer att göra allt vi kan för att förbättra detta. Så föddes MAYSUN SOLAR.

  broken image

  2016

  Etablering av lokaliseringstjänst i Europa - filialer i Ungern och Polen grundas

  Maysun Solar utvecklar och tillverkar produkter som är lämpliga för lokala marknader, samtidigt som vi fokuserar på lokaliseringstjänster. Filialer i Polen och Ungern i Europa grundades.

  broken image

  2017

  Fulländad lokaliseringstjänst i Europa - filialer grundas i Tyskland och Italien

  Vi har etablerat dotterbolag i Tyskland och Italien, och utvecklingen av EU-marknaden har tagit form.

  broken image

  2021
  Ytterligare förbättring av lokaliseringstjänsten i Europa - etablering av filial i Nederländerna

  Tack vare Maysun Solars strikta kvalitetskontroll, marknadsklara produkter och utmärkta kundservice grundades en filial i Nederländerna.

  broken image

  2022
  Etablering av ett perfekt logistiksystem - samarbete inom lagerlogistik

  Maysun Solar stärker logistiksamarbetet mellan utomeuropeiska lager och europeiska länder för att ge kunderna bekvämare och snabbare logistiktjänster.

  Att betjäna våra kunder är att uppfylla oss själva. Maysun Solar är en leverantör av solcellsmoduler som tillhandahåller lokala tjänster i Europa.

  Maysun Solars historia fortsätter ...........