• Vad är halvcellsteknik?

  Vad är solmodulens semielektriska teknologi? Utseendet på en halvchipsmodul skiljer sig från en helchipsmodul. Maysun solar är en tillverkare av solpaneler och har solpanelslager i Europa, som snabbt kan fraktas till alla delar av Europa.

  Halvcellsteknik

  Mängd elektrisk ström , Genom att använda halvceller halveras den elektriska strömmen (s) som strömmar genom varje samlingsskena. Därför är de interna förlusterna i en halvcellsmodul 1/4 av en cellmodul i full storlek.

   

  Fördelen med halvcellsteknik:

  1. Öka solpanelens livslängd.

  2. Högre effekt än den traditionella solpanelen.

  3. Mindre mekanisk påfrestning och låg risk för mikrosprickor.

  4. Löser problemet med begränsning av installationsområden.

  5. Hög effektivitet i skuggan.

  Vad är solmodulens semielektriska teknologi? Jämförelse av effekttillförsel mellan halvcellsmodul och helcellsmodul under skuggningsförhållanden. Maysuns produkter inkluderar halvledarsolpaneler, dubbelsidiga solpaneler, kakelsolpaneler, IBC-solpaneler, monokristallina solpaneler och polykristallina solpaneler.

  Mindre förlust av skuggning

  Halvcellens skuggningsförlust är mycket bättre än för normala solpaneler under vissa skuggningsförhållanden.

   

   

  Vad är solmodulens semielektriska teknologi? Jämförelse av uteffekt från halvchipsmoduler och helchipsmoduler. Maysun Solar är en tillverkare av fotovoltaiska paneler som producerar monokristallina solpaneler och polykristallina solpaneler.

   

  Fördelar med Maysun-solcellens halvcell

  Vad är solmodulens semielektriska teknologi? Jämförelse av Maysun halvcellsmoduler och standard halvcellsmoduler. Maysun forskar om solpanelsteknik med hög effekt och ny teknik för generering av solenergi, bara för att utveckla effektivare solpaneler.

  Half Cell Technology

   

  Halvcellens skuggningsförlust är mycket bättre än för normala solpaneler under vissa skuggningsförhållanden.

  Arbetstemperaturen för Maysun solcellshalvcellsmoduler är lägre, cirka 2 grader lägre. De nya teknologier som för närvarande tillämpas av Maysun inkluderar: halvskiva, dubbelsidig, dubbelglas, kakelteknik, Topcon N-typ, HJT N-typ, IBC, etc.

  Låg arbetstemperatur

   Apple till Apple temperatur uppmätt i FoU PV-system i oktober 2017, halvcellsmodul är ca ~ 2 grader lägre.

 • Solcellsteknik

  broken image

  Halvcells

  broken image

  Bificial

  broken image

  TOPCon

  broken image

  Bältros

Alla inlägg
×