• Maysun solceller har sitt ursprung i Kina

  2008

  Gang Hang grundades i Hangzhou, Kina

  Mellan 2001 och 2008 har GangHang upplevt olika aspekter av modultillverkning, från tillverkning av ramar av aluminiumlegering för moduler till ritning av kiselstänger och slutligen modultillverkning.

  2009

  Produktionsbas för solcellsmoduler etablerad

  Etablerade en produktionsbas för solcellsmoduler i Huzhou i Zhejiang-provinsen, inrättade varumärket GH och började utforska inhemska och internationella marknader.

 • Att börja i Mellanöstern

  2010

  Etablerade en filial i Pakistan

  Alibabas internationella webbplats var homogeniserad, så företaget bestämde sig för att ändra sin strategi och gå in på den lokala marknaden och utveckla den lokalt, så den första filialen startades i Pakistan och den utländska marknaden öppnades.

  2011

  Etablering av en filial i Dubai, Förenade Arabemiraten

  Framgångarna i Pakistan gjorde att verksamheten kunde spridas till hela Mellanöstern, vilket ledde till att en filial i Dubai grundades.

  2012

  Etablerade filialer i Jakarta, Indonesien och Riyadh, Saudiarabien.

  Genom att kopiera Pakistans framgångsrika modell i Indonesien och Saudiarabien spred sig företaget över hela Mellanöstern, Sydasien och den sydostasiatiska regionen i Afrika genom att ytterligare utnyttja fördelarna med ett lokalt team och enkel tillgång till lager och snabb eftermarknadsservice.

  2015

  Produktionsbas etablerad i Dubai, Förenade Arabemiraten

  Den betydande ökningen av försäljningen i Asien och Mellanöstern visade att GH var moget att penetrera den lokala marknaden och etableringen av en fabrik i Dubai var ett naturligt val.

 • Född i Europa

   

  2015

  Maysun solcellsmärket föds

  På grund av bristande kunskaper om den europeiska marknaden var det kris i kvalitetskontrollen. Produkten måste vara välutvecklad och kvalitetskontrollerad, så MAYSUN SOLAR föddes.

  2016

  Etablering av europeiska lokaliseringstjänster - Ungerns och Polens filialer etableras.

  Maysun tillverkar och utvecklar produkter för den lokala marknaden och fokuserar på lokal service, med dotterbolag i Europa i Polen och Ungern.

  2017

  Förbättra de europeiska lokaliseringstjänsterna - tyska och italienska dotterbolag etablerade

  Dotterbolag etablerades i Tyskland och Italien, och utvecklingen av EU-marknaden har tagit form.

  2021
  Ytterligare förbättring av de europeiska lokaliseringstjänsterna: en filial i Nederländerna inrättas.

  Maysun solar har etablerat en filial i Nederländerna tack vare sin strikta kvalitetskontroll, produkter som uppfyller marknadens behov och utmärkt kundservice.

  2022
  Upprättande av ett starkt logistiksystem - Logistiksamarbete i lagret

  Maysun solar etablerar ett dotterbolag i Nederländerna tack vare sin strikta kvalitetskontroll, sina produkter som uppfyller marknadens behov och sin utmärkta kundservice.

  Maysun solar är en europeisk leverantör av solcellsmoduler med lokal närvaro.

  Historien om Maysuns solenergi fortsätter på ...........

所有文章
×