Maysun Solar och Hoymiles går samman för att lansera det nya Venusun S, 800W kompletta balkong-PV-systemet

· Nyheter om Maysun Solar

Den ledande leverantören av solenergilösningar Maysun Solar har samarbetat med den välkända mikroinvertertillverkaren Hoymiles för att visa upp sina senaste innovationer inom industrin för förnybar energi. Resultatet av detta strategiska partnerskap är Venusun S, ett komplett 800 W balkong-PV-system.

broken image

Allt-i-ett-projekt

Venusun S är designad för att ge en mer användbar, komplett och effektiv lösning för bostäder och kommersiella utrymmen med begränsat takutrymme. Detta unika system kombinerar Maysun Solars expertis inom solmodulteknik med Hoymiles avancerade mikroinverterteknologi, vilket resulterar i en kompakt och effektiv allt-i-ett solcellslösning.

broken image

Unik och fördelaktig prestanda

I hjärtat av Venusun S-systemet finns två specialbyggda transparenta, helsvarta 410 W solcellsmoduler. Det genomskinliga underlaget stöder dubbelsidig kraftgenerering jämfört med konventionella underlag, vilket ytterligare förbättrar PV-modulernas överlägsna kraftgenereringskapacitet med upp till 20 %. Dessutom visar den helsvarta moduldesignen en estetisk design som smälter in sömlöst med vilken arkitektonisk stil som helst. Venusun S väger endast 14 kg per modul, 7 kg lättare än tidigare och 25 % lättare än balkongkraftverk på marknaden, och glaspanelens tjocklek är 1,6 mm istället för 3,2 mm, vilket gör det lättare att installera och transportera. Enkel transport och problemfri installation kan endast uppnås av en person, vilket kraftigt minskar transport- och installationskostnaderna.

broken image

Förträfflighet i strävan efter perfektion

En av funktionerna hos Venusun S-systemet är inbyggnaden av kabelklämmor på baksidan av PV-modulerna. Vi upptäcker att när så stora solcellsmoduler installeras lämnas kablarna som är anslutna till dem ofta slumpmässiga och utspridda. Det innovativa tillägget av kabelklämmor gör att kablarna kan fästas snyggt i modulramen, vilket säkerställer ett snyggt och organiserat utseende. Att eliminera exponerade ledningar förbättrar inte bara systemets visuella utseende, utan ökar också säkerheten och tillförlitligheten.

broken image

Övergripande systemprestandaoptimering

Dessutom inkluderar Venusun S-systemet två Hoymiles mikro-invertrar, var och en med en kapacitet på 400 W, inget extra köp, montering krävs. Dessa mikroväxelriktare är intelligent anslutna till olika PV-moduler, vilket minskar effekten av varje modul som genererar ström oberoende. Denna strategiska länk optimerar systemets övergripande prestanda och säkerställer konsekvent och effektiv energiproduktion.

broken image

Ur användarens perspektiv

Venusun S Balcony PV System inkluderar också två T-kontakter och en 5-meters kabel, vilket ger en sömlös, problemfri installationsupplevelse för användaren. Systemets användarvänliga design och intuitiva installationsprocess gör det till ett attraktivt alternativ för husägare och företag som vill använda solenergi utan begränsningar av takutrymme.

Säker och pålitlig garanti

Venusun S, en produkt med klass C brandklassificeringscertifiering, lämplig för alla typer av väder och förhållanden, har 12 års produktgaranti, 25 års prestandagaranti, säker och hållbar, och är en pålitlig produkt som kunderna kan använda med förtroende .

"Lanseringen av Venusun S-systemet representerar en viktig milstolpe i vårt fortsatta engagemang för att tillhandahålla banbrytande solenergilösningar", säger Mr. White, senior regionchef för Europa. "Genom att samarbeta med Hoymiles kan vi dra nytta av deras expertis inom mikroinverterteknik för att skapa en komplett och effektiv solcellslösning för balkonginstallationer. Vi tror att denna produkt kommer att avsevärt utöka användningen av solenergi och göra det möjligt för individer och företag att anta hållbart och förnybart energikällor."

Maysun Solar har specialiserat sig på att tillverka högkvalitativa solcellsmoduler sedan 2008. Vår Venusun S är den mest rekommenderade solcellsmodulen. Den har överlägsen prestanda och en elegant helsvart design. Dess design smälter in perfekt med alla arkitektoniska miljöer.

Med Maysun Solars Venusun S-serie kan du lita på tillförlitligheten och kvaliteten på våra produkter. Följ med oss och skapa en grönare värld genom att utnyttja solens kraft. Kontakta Maysun Solar idag och låt oss bygga en hållbar framtid tillsammans.

Du kanske också gillar:

broken image
broken image
broken image