Bemyndigande förändring: ett triumferande partnerskap mellan Maysun Solar och Sebastian Boll

· Om solcellssystem

Vi är stolta över att här kunna dela vår extraordinära framgångssaga med Sebastian Boll från det enastående RegioEnergieWerk-företaget i Tyskland. Som specialiserad solcellsmodultillverkare MaysunSolar är vi glada över att kunna visa upp detta transformativa projekt som ger ren och effektiv solenergi till en biograf som heter Haveltorkino i den tyska staden Rathenow. Gå med oss när vi fördjupar oss i detaljerna i detta framgångsrika samarbete.

broken image

En samverkan för hållbara lösningar

För detta projekt investerade Maysun Solar i 259 400W, 182 mm helsvarta solpaneler. Systemet åtföljs av ett 100KWP hybridsystem, som kan anslutas till nätet och har 50KWP batterilagring. Växelriktaren och lagringsbatterierna (högspänning) från SofarSolar används, liksom nödströmsfunktionen och K2- och ESDEC-understrukturerna. Kommersiell kunds årliga elförbrukning är 70 000 kWh per år och installationen av denna PV-modul är en god långsiktig nytta för kundens hela företags elförsörjning. Våra helsvarta monokristallina PV-moduler har följande funktioner:

  • Driftströmmen på 14A är perfekt anpassad till vanliga strängväxelriktare, vilket ger kunden valfrihet.
  • Produkten använder 182 mm cellteknik för mer tillförlitlig prestanda, vilket effektivt minskar strömförlusten på grund av skuggskuggning och uppnår högre uteffekt.
  • Produkten är tillverkad av segmenterad svetsteknik, med en kombination av triangulära och plana ytor för att uppnå mikro-pitch-cellsammankoppling och öka moduleffektiviteten.
  • Produkten använder en tredelad kopplingsdosa för att minska risken för öppningar orsakade av lim.

En delad förväntning och passion för hållbara energilösningar var grunden för vårt samarbete i den framgångsrika installationen av 259 toppmoderna 400W, 182 mm helsvarta solpaneler på lutande och platta tak. Dessutom säkerställde effektiv kommunikation, noggrann samordning och noggrann planering oss emellan ett smidigt genomförande av projektet.

(Klicka på bilden för mer produktinformation)

(Klicka på bilden för mer produktinformation)

En transformerande inverkan på området där produkten används

De 259 400W Full Black PV solpanelerna levererade av MaySun, i kombination med ett 100KWP hybridsystem, nätanslutning och 50KWP batterilagring, har förändrat energiförsörjningen för denna biograf i Haveltorkino, minskat energikostnaderna och ökat hållbarheten, samtidigt som den har ökat energitåligheten. av ägarna.

broken image

Långsiktiga fördelar för kunden

Beställarens årliga elförbrukning är upp till 70 000 kWh och installationen av detta projektsystem har resulterat i både betydande kostnadsbesparingar och förbättrad drifteffektivitet. Slutförandet av detta projekt har tagit oss ett betydande steg framåt för att uppnå våra mål för minskade koldioxidutsläpp, och den positiva miljöpåverkan det har haft bidrar till kundens hållbarhetsmål. Att ta till sig ren energiorienterade lösningar bidrar till en positiv image för kunden och ökar fördelarna med företagsansvar.

broken image

Banbrytande för en hållbar framtid

Projektet har också fungerat som en katalysator för förändring inom branschen. Dess framgångsrika implementering visar skalbarheten och replikeringspotentialen hos solenergianläggningar och visar oss genomförbarheten och de ekonomiska fördelarna med den resulterande övergången till förnybar energi. Genom att uppmuntra samarbete mellan installatörer av solcellsmoduler, tillverkare och intressenter hoppas vi att vi i framtiden kommer att ha möjlighet att arbeta bra med fler kunder för att anta rena energilösningar och arbeta för att avancera branschen ytterligare, tillsammans göra stora framsteg mot en grönare och mer hållbar framtid.

broken image

Låt oss återigen fira den stora framgången med partnerskapet mellan Sebastian Boll och MaysunSolar. Detta samarbete har inte bara förändrat energilandskapet i de regioner där det används, utan har också skapat ett prejudikat för hållbara energiinitiativ som är mycket effektiva och har enastående resultat. Låt oss omfamna kraften i solenergi och minska vår negativa påverkan på miljön.

Maysun solar har specialiserat sig på tillverkning av kvalitets solcellsmoduler sedan starten 2008. Välj Maysun Solar eftersom vi har kvalitetssolpaneler för dina behov, kontakta oss så kan vi tillsammans skapa en grön framtid!

Du kanske också gillar:

broken image
broken image
broken image