Hushållens solcellssystem på 6 kW är det mest tillgängliga alternativet, med många fördelar.

· Nyheter om Maysun Solar

Med den växande energikrisen och de stigande elräkningarna har det blivit oumbärligt att installera ett solcellssystem. För närvarande kan en 6 kW solcellsanläggning för hushållet tillgodose energibehovet hos en familj på tre eller fyra personer, så vad är priserna och fördelarna med detta alternativ?

broken image

Hur mycket kostar en solcellsanläggning på 6 kW?

Det finns många faktorer som kan påverka kostnaden. Till exempel varierar kostnaden för ett nyckelfärdigt 6 kW solcellssystem utan energilagring på den italienska marknaden mellan 7 500 och 15 000 euro. I Storbritannien kostar den däremot mellan 9 000 och 11 000 pund. Du kan läsa vår artikel "Tips för att välja solenergi" för att välja rätt solpaneler för ditt hems tak.

Hur många solpaneler behöver jag för 6 kW?

Antalet moduler som ska installeras bestäms i slutändan av takets storlek och storleken på de valda modulerna. För en fast takyta krävs till exempel Maysun Solars 210 mm 410w silver frame solpaneler med cirka 15 paneler. Det finns också 600-watt-paneler på marknaden som kräver endast 10. Men en moduls maximala effekt innebär att den har en större yta.

broken image

Hur mycket utrymme tar ett solcellssystem på 6 kW i anspråk?

I genomsnitt cirka 50 kvadratmeter. Detta beror på den faktiska situationen, eftersom det krävs olika områden för att installera snedtak och platta tak, och du måste bestämma var du ska installera 6 kW solcellspaneler.

Hur mycket ström producerar ett 6 kW solcellssystem?

Den faktiska effekten av ett 6 kW solcellssystem varierar beroende på ett antal faktorer. Dessa variabler omfattar följande
1. geografi och lokalklimat
2. Solpanelens orientering och lutningsvinkel.
3. Förekomst eller avsaknad av skuggning på panelerna.
4. enskilda komponenters prestanda (främst paneler och växelriktare).
I Italien till exempel kan en genomsnittlig effekt på 6 kW per år generera minst: 7 200 kWh i norr, 8 100 kWh i mitten och 9 000 kWh i söder.

broken image

Visa projektfall (lägg till en knapp för att länka till projektfallet - 410W 80cells 15 stycken i Rumänien).
Projektexempel - 6,15KW PV-anläggning i Rumänien
Tack till vår rumänska kund för att du använder och ger feedback om Maysuns produkter!

broken image

Hushållets 6 kW solcellssystem på taket använder 410 W-moduler från Maysun Solar för att tillgodose elbehovet för en familj på tre personer.

broken image

På Maysun Solar erbjuder vi 15 års produktgaranti och upp till 25 års prestandagaranti för att understryka att våra produkter inte är billiga produkter utan långsiktiga lösningar som du kan lita på.
Eftersom väderförhållanden, byggnader och teknik inte är universella varierar de från plats till plats. Det är därför vi förlitar oss på regionala experter som kan ge dig experthjälp när det gäller att välja rätt systemlösning för de specifika förhållandena på ditt tak.
Vi har kontor och lager i flera länder, t.ex. Italien och Tyskland, och vi skickar solcellspaneler från ditt närmaste logistikcenter, kontakta oss nu via WhatsApp och få en offert.