Maysun Solars åttonde utomeuropeiska lager i världen bosatte sig i Julju, Rumänien

· Nyheter om Maysun Solar

Den 31 mars etablerades Maysun Solars åttonde utomeuropeiska lager i Giurgiu, Rumänien. 

 

broken image

Det utländska lagret Giurgiu täcker en yta på 2 000 kvadratmeter och ligger i södra Rumänien, nära huvudstaden Bukarest.

 

Etableringen av rumänska utomeuropeiska lager täcker distributionsnätverket i sydöstra Europa, inklusive Rumänien, Ungern, Bulgarien, Serbien, Slovakien, Moldavien och Grekland, så att vänner i sydöstra Europa kan njuta av den snabbaste, mest bekväma och högkvalitativa tjänsten, du kan få platsen direkt utan att vänta.

För närvarande har Maysun solar skickat 210MM400W vit ram och 158MM 420W vit ram till Giurgiu lager i Rumänien. Den vita ramen på 210MM400W förväntas komma den 15 april och den vita ramen på 158MM 420W förväntas komma den 15 maj.

Maysun210MM400W solcellsmodul produktspecifikation introduktion
Maysun158MM420W solcellsmodul produktspecifikation introduktion

(Klicka på bilden för att se detaljerade parametrar)

 

 

Placeringen av Maysun Solars utomeuropeiska lager har gått igenom mer än 20 dagar och tusentals nätanvändare från hela världen har heta diskussioner och röster om var lagret finns på Facebook. Efter mer än 100 timmars lagerserviceförhandling och jämförelse, har Maysuns kollegor reste 1 800 kilometer till och från Ungern och Rumänien. Efter 26 timmars fältundersökning valde de slutligen Giurgiu, vilket är det mest bekväma för kunder i länder runt Rumänien.

 

Maysuns röst på platsvalet på Facebook

 

Maysun Solar har för närvarande 8 utländska lager i Warszawa, Polen, Milano, Italien, Budapest, Ungern, Dubai, Förenade Arabemiraten, Jakarta, Indonesien, Riyadh, Saudiarabien, Valencia, Spanien och Giurgiu, Rumänien. Maysun förbereder också aktivt för att välja ett utländskt lager i Sydamerika för att ge fler bekväma tjänster till fler kunder, så håll utkik............