Maysun Solars resa till Italien avslutas framgångsrikt

· Nyheter om Maysun Solar

Rimini, Italien - Maysun Solar, en ledande leverantör av solcellsmoduler, deltog i K.EY Energy 2023-mässan för solceller som hölls i Rimini den 22-24 mars. Under evenemanget presenterade Maysun Solar sina senaste produkter och tjänster för solcellsmoduler och etablerade nya partnerskap inom industrin för förnybar energi.

broken image

Maysun Solars monter på K.EY Energy 2023 var en höjdpunkt och drog till sig uppmärksamhet från både branschledare och mässdeltagare. I montern visades Maysun Solars senaste solcellsmodulprodukter, inklusive högeffektiva monokristallina solcellsmoduler, solcellsmoduler med dubbla glas och helt svarta solcellsmoduler. Besökarna imponerades av företagets engagemang för att främja hållbar energi och dess fokus på kvalitet och innovation inom solcellsmodulprodukter.

broken image

Evenemanget var en utmärkt plattform för Maysun Solar att visa sitt engagemang för hållbarhet och innovation och att nätverka med branschledare. Företagets deltagande i K.EY Energy 2023 underströk företagets ställning som ledande leverantör av solcellsmoduler och dess åtagande att tillhandahålla prisvärda och lättanvända solcellsmodullösningar för hem, företag och samhällen runt om i världen.

Bai, chef för Maysun Solar, kommenterade evenemanget med följande ord: "Vi är mycket glada över att delta i K.EY Energy 2023 och visa upp våra senaste solcellsmoduler. Evenemanget var en utmärkt plattform för oss att träffa branschledare och visa upp vårt engagemang för hållbarhet och innovation. Vi är glada över de nya partnerskap vi har bildat och ser fram emot att arbeta med våra partners för att uppnå våra gemensamma mål."

broken image

K.EY Energy 2023 var en stor framgång och samlade branschledare, beslutsfattare och experter för att diskutera den senaste utvecklingen inom solcellsmodulindustrin, och Maysun Solars deltagande i evenemanget lyfte fram företagets ledande ställning som leverantör av solcellsmoduler och dess engagemang för att främja hållbar energi.

Som en professionell tillverkare av solcellsmoduler med 15 års erfarenhet erbjuder Maysun Solar ett brett utbud av solcellsmoduler för att möta olika behov för olika scenarier, t.ex. solceller på balkonger, tak och markanläggningar. Klicka på knappen för mer information.

Du kanske också gillar

broken image