2022 De 10 främsta märkena av solcellsinverter

· Industri nyheter

Solcellssystemet består huvudsakligen av solcellspaneler, fästen, batterier (grupper) och växelriktare. Utan växelriktaren kan solcellssystemet inte fungera. Inverterns huvuduppgift är att omvandla den likströmsström som genereras av solpanelen till växelström.
Det finns många olika typer av växelriktare, till exempel:
Koncentrerande växelriktare
Stringomriktare
Mikroomriktare
Omriktare i nätverk

broken image

Växelriktare är en viktig del av ett solcellssystem. Utan en växelriktare skulle solcellssystemet inte fungera. Vilka är då de pålitliga växelströmstillverkarna på marknaden? Läs vidare i artikeln!

TOP 10 TMEIC

broken image

Toshiba Mitsubishi TMEIC Electric Industrial Systems Corporation (TMEIC) bildades i oktober 2003 genom integrering av Toshiba Corporation och Mitsubishi Electric Corporations verksamheter på det industriella området. tMEIC är världens första tillverkare av växelriktare i MW-klassen och den dominerande växelriktaren med mer än hälften av andelen jordkraftverk i Japan.

TOP 9 Solar Edge

broken image

Det israeliska företaget SolarEdge är en av de största tillverkarna av växelriktare. solarEdge grundades 2006. Även om det fortfarande är ett relativt ungt varumärke inom solcellsindustrin växer det mycket snabbt.
En utmärkande egenskap hos SolarEdge är att varje växelriktare också har en effektoptimerare, som du kan använda för att styra varje modul individuellt. 

TOP 8 Fronius

broken image

Fronius International GmbH grundades 1945 och är en österrikisk tillverkare av växelriktare som är verksam inom svetsteknik, solceller och batteriladdningsteknik.
Fronius erbjuder växelriktare från modellserierna Symo, Galvo, Agilo och CL.

TOP 7 Power Electronics

broken image

Power Electronics är den spanska ledaren inom styrning av växelströmsmotorer och en ledande tillverkare av solomriktare för solcellsanläggningar i Europa, Oceanien, Asien och Amerika. Företagets produkter används i nästan 1 300 anläggningar i 35 länder världen över, med en installerad kapacitet på 60 GW växelströmselektricitet.

TOP 6 GOODWE

broken image

GOODWE har länge fokuserat på forskning, utveckling, produktion och försäljning av solenergi, energilagring och annan ny energiutrustning, och har utvecklat ett komplett sortiment av mer än 20 serier av nätanslutna och energilagring solcellsinverterprodukter, med en effekt som täcker 0,7-250 kW, och är engagerad i att tillhandahålla intelligent energihantering och andra helhetslösningar för hushåll, industriella och kommersiella användare och markkraftverk.

TOP 5 SMA

broken image

SMA grundades 1981 och har sitt huvudkontor i Niesetal i norra Hessen och är en av världens största tillverkare av växelriktare. Företaget är främst känt för sin produktion av solcellssystem och växelriktare på den tyska marknaden.
SMA tillverkar ett brett sortiment av växelriktare, inklusive produkter för nätanslutna solcellssystem och fristående system.SMA:s mest kända produktserier inkluderar SMA Sunny Tripower och SMA Sunny Boy.Dessa högkvalitativa produkter uppskattas av konsumenterna för sin höga kvalitet och långa livslängd.

TOP 4 Growatt

broken image

Growatt grundades 2011 och specialiserar sig på hållbar energiproduktion, lagring och konsumtion. growatts produkter säljs till slutanvändare i bostäder, handel och industri världen över.
Growatts kännetecken är lokalisering. Företaget har 34 representationskontor i flera länder, bland annat i Tyskland, Nederländerna, Storbritannien och Brasilien.

TOP 3 Ginlong

broken image

Ginlong grundades 2005 och är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på utveckling, produktion, försäljning och service av strängomriktare, som är kärnan i solcellssystem för elproduktion. Företaget är det första kinesiska börsnoterade bolaget med strängomriktare som huvudverksamhet och det första omriktarföretaget i världen som fått en tillförlitlighetstestrapport från PVEL, en tredjepartsmyndighet.

TOP 2 Sungrow

broken image

Sungrow grundades den 11 juli 2007 och är ett nationellt högteknologiskt företag som fokuserar på forskning och utveckling, produktion, försäljning och service av utrustning för ny energi såsom sol- och vindkraft, energilagring, vätgas och elfordon.
Sungrow erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive solcellsinverterlösningar för energilagringssystem, och Sungrows växelriktare är lämpliga för både små och stora system.

TOP 1 Huawei

broken image

Huawei, som grundades 1987, är ett av världens tio största företag inom solcellsinvertering och en ledande global leverantör av IKT-infrastruktur (information och kommunikation) och smarta terminaler. Under det senaste decenniet har företaget investerat miljarder dollar i forskning och utveckling av solcellsteknik.
Den första växelriktaren för hemmabruk som Huawei tillverkade var SUN2000L, som är liten och lätt med en vikt på 10,6 kg och finns i olika storlekar från 2 till 5 kW. Med sin utmärkta kvalitet säljs Huaweis växelriktare över hela världen. Inom sektorn för växelriktare har Huawei under många år varit nummer ett när det gäller marknadsandelar.

Slutsats

I samband med den globala energiomställningen växer industrin för växelriktare för solceller snabbt, precis som solcellsmoduler, med en årlig tillväxttakt på mer än 30 %. maysun solar, som är en tillverkare av solcellsmoduler med 14 års yrkeserfarenhet, har etablerat långsiktiga partnerskap med flera av de tio största tillverkarna av växelriktare.
Kontakta oss, vi ser verkligen fram emot att samarbeta med dig för att bygga ett grönt hem.