Följande produkter från Maysun Solar är till salu

· Om solcellssystem,Nyheter om Maysun Solar

1. Helt svart N-Topcon PV-modul med dubbelglas

Denna nya modul erbjuder oöverträffad prestanda och hållbarhet med en livslängd på upp till 30 år och en konverteringsgrad på 22,8 %.
Den helt svarta N-topcon dubbelglas PV-modulen har avancerad Topcon-cellteknik och en dubbelsidig glasdesign för att förbättra den totala prestandan och livslängden.
Maysun Solars nya moduler har ett helt svart utseende, vilket gör dem till ett elegant och attraktivt tillägg till alla hem eller företag. Den eleganta designen är idealisk för installationer där estetik är en viktig fråga, till exempel på bostadstomter eller kommersiella tak.

broken image

(Klicka på bilden för att gå till detaljer)

2. Ny 410 W helt svart solcellsmodul

Shingled-teknik används, vilket ger en hög effektiv omvandlingsgrad på 21,6 % och utmärkt skuggningsmotstånd.
Den kakelteknik som används i modulen minimerar energiförlusten som orsakas av skuggning, vilket resulterar i en högre total effektivitet jämfört med konventionella solcellsmoduler. Detta innebär att modulen även vid partiell skuggning fortfarande kan producera en betydande mängd el, vilket maximerar energiproduktionen och ökar kundens avkastning på investeringen.
Förutom att använda kakelteknik är modulerna svarta för att matcha byggnadens estetik.

broken image

3. Helt svarta solcellsmoduler på 390-410 W som är särskilt utformade för solcellssystem för balkonger.

Denna innovativa produkt lovar att revolutionera sättet att använda solenergi i bostäder och kommersiella byggnader genom att erbjuda en effektiv och estetiskt tilltalande lösning för stadsmiljöer.
Med sin eleganta och snygga svarta design smälter Maysun Solars nya svarta 390-410W PV-modul sömlöst in i arkitekturen på moderna byggnader, vilket gör den idealisk för solcellssystem på balkonger i stadsområden där utrymmet är begränsat.

broken image

Den helt svarta 370W PV-modulen erbjuder flera fördelar, bland annat en matchande mikroomriktare. Denna unika funktion erbjuder flera fördelar som gör den till ett attraktivt alternativ för solcellssystem på balkonger i stadsmiljöer.

En av de viktigaste fördelarna med öppningsförlängningen är möjligheten att fullt ut rymma mikroomriktaren. På så sätt ger Maysun Solar-modulen tillräckligt med utrymme för installation av mikroomriktare, vilket garanterar en sömlös integration och optimal prestanda för solcellssystemet.
Den bakre ramen döljer alla kablar och förbättrar balkongens övergripande estetik. Konventionella solcellsmoduler har ofta synliga kablar och komponenter som kan försämra balkongens utseende. Med den här produkten döljs dock kablarna av ramen, vilket ger balkongen ett slankare och renare utseende. Detta är särskilt viktigt i stadsmiljöer där estetik spelar en viktig roll för en byggnads utformning och utseende.

broken image

4. Twisun X-serien för höga snölaster

Twisun X är utformad för områden med hög snöbelastning och har en konstruktion med dubbla glas och en helt svart estetik, vilket gör den både elegant och mycket hållbar.
Med en frontal snölastkapacitet på 6 000 Pa och förbättrad mekanisk lastkapacitet är Twisun X en pålitlig och effektiv lösning för husägare i områden med mycket snö. Panelen har en hög energiomvandlingseffektivitet på 21,2 %, vilket gör den idealisk för husägare som vill minska energikostnaderna och minimera sitt koldioxidavtryck.

broken image

(Klicka på bilden för att hoppa till informationssidan)

Naturligtvis har vi också ett stort utbud av andra modeller i samma storlek i silver med svart klädsel för dig att välja mellan. Du kan ställa eventuella frågor till oss via WhatsApp-knappen.