Twisun-serien från Maysun Solar kombinerar hållbarhet, följsamhet och enkel installation

· Nyheter om Maysun Solar

Maysun Solar, en ledande leverantör av solcellsmoduler, revolutionerar industrin för förnybar energi med sin senaste produktlinje, Twisun-serien. Tillgängliga i effektklasser på 390W-410W, Twisun-moduler erbjuder en rad överlägsna egenskaper inklusive utmärkt hållbarhet och uppfyller industristandarder. Dessa moduler förväntas ha en betydande inverkan på solenergimarknaden på grund av deras dubbelglasdesign och lätta konstruktion.

broken image

En innovation som skiljer sig från traditionella backsheets - Twisuns användning av dubbelglas

En utmärkande egenskap hos Twisun-serien är dess imponerande glas-glasmoduler, som har en livslängd på upp till 30 år.

Glas är oorganisk kiseldioxid, samma ämne som sand. Detta material är mycket segt och kan hantera tuffa förhållanden som extrem kyla, värme, fukt, saltspray och ammoniak. Det är bättre än någon annan plast på att motstå väderpåverkan, korrosion och nötning.

Glas-glasmoduler kan producera mer kraft än vanliga underfolier, med en vinst på 5% till 25% från baksidan. Detta gör elproduktionen mer effektiv och fördelaktig.


En tysk lag kräver att solcellsmoduler från glas till glas installeras 0,5 meter från grannar, medan konventionella solcellsmoduler måste installeras mer än 1,25 meter från grannar, så Twisun-produkter är också lämpliga för områden med täta husavstånd.

Dessutom kan användningen av glas istället för traditionellt bakark avsevärt förbättra modulens brandsäkerhet, även om avståndet mellan husen förkortas, kan användningen av Twisun PV-moduler undvika uppkomsten av oavsiktliga katastrofer i största utsträckning.

Dessutom ger kombinationen av dubbelsidigt glas och POE-förpackningsmaterial TwiSun-moduler utmärkt PID-resistans (Potential Induced Degradation), vilket minimerar försämringen av modulens prestanda på grund av strömläckage och säkerställer effektiv uteffekt.

Den resulterande 30-åriga livslängden för glasmodulerna och deras enastående prestanda säkerställer att PV-modulerna kommer att ge tillförlitlig och stabil energiproduktion under en lång tidsperiod. Maysun Solar lovar bra kvalitet i deras Twisun-serie. Det håller länge och fungerar bra för hem och företag.

broken image

Två varianter av Twisun-komponenten

Twisun-moduler finns i två varianter: helsvarta och svarta ramar. Svarta solpaneler är mer effektiva för att generera ström. De kan absorbera mer värme, även i kalla områden. Detta hjälper dem att smälta snö snabbare.

broken image

Klicka på bilden för mer produktinformation

Designen tar också hänsyn till den eleganta och rymliga estetiken hos europeiska arkitektoniska strukturer. Denna mångfald tillåter kunder att välja en designtyp som passar perfekt med deras estetiska preferenser och faktiska byggnadskrav. Oavsett om de vill smälta in naturligt i sin miljö eller göra ett slående visuellt uttalande, erbjuder Twisun-serien alternativ för alla solprojekt.

broken image

Twisuns användarvänliga designkoncept

En annan utmärkande egenskap hos Twisun-moduler är deras lätta konstruktion. 1,6 mm härdat glas och en ultratunn 28 mm T6-ram minskar modulernas vikt avsevärt till 19,5 kg, så att en person kan lyfta och installera dem utan ansträngning. Denna funktion förenklar inte bara installationsprocessen, utan minskar också de associerade arbetskostnaderna. Maysun Solars engagemang för att göra solenergiinstallationsprocessen enklare och bekvämare är uppenbart i denna användarvänliga design.

Dessutom är Twisun-moduler designade med enkel installation i åtanke. Dessa moduler finns tillgängliga i storlekarna 1760 mm x 1098 mm x 28 mm, med en yta på mindre än 2 m2, i enlighet med de vanliga riktlinjerna som för närvarande finns på marknaden.

Twisun-moduler har också avancerad 210 mm wafer och 1/3 cut cell-teknologi och en lågströmsdesign, vilket innebär att modulerna kan arbeta vid cirka 10A för de flesta växelriktare på marknaden. Denna överensstämmelse säkerställer att Maysun Solars Twisun-serie uppfyller de stränga reglerna från världens ledande förespråkare för förnybar energi. Installatörer och slutanvändare kan vara säkra på att de använder komponenter som uppfyller de högsta industristandarderna.

broken image

Med Twisun-produktlinjen har Maysun Solar framgångsrikt samarbetat med många kunder i Europa, och bidragit tillsammans till transformativa framsteg inom ren energi och rör sig mot mål för hållbar utveckling:

broken image

Projektet ligger på taket av ett hus i Baden

broken image

Projektet är beläget på taket av ett vackert byggnadskomplex vid sjön i Sverige

broken image

Projektet ligger på taket av ett privat hus och fabrik i Nederländerna

Maysun Solar har blivit en pålitlig leverantör av solcellsmoduler som konsekvent levererar högkvalitativa produkter som möter de växande behoven inom sektorn för förnybar energi. Twisun-serien visar ett engagemang för innovation och hållbar utveckling, vilket speglar företagets vision för en grönare framtid

Genom Twisun-serien erbjuder Maysun Solar sina kunder pålitliga, hållbara och kompatibla solcellsmodullösningar. Genom att kombinera banbrytande teknik, överlägsen hållbarhet och enkel installation, ger Maysun Solar individer och företag möjlighet att utnyttja solenergins kraft och bidra till en mer hållbar planet.

Du kanske också gillar:

broken image
broken image
broken image