Maysun Solar expanderar med nya lager på olika platser i Tyskland

· Nyheter om Maysun Solar

Eftersom den globala efterfrågan på solpaneler och förnybara energilösningar fortsätter att öka har Maysun Solar snabbt utökat sin verksamhet för att möta den växande efterfrågan på marknaden. De nyaste lagren i Leipzig, Hamburg och München har öppnats framgångsrikt. Dessa lager kommer att vara de viktigaste distributionscentren för Maysun Solars stora utbud av solcellsprodukter, inklusive de populära solcellsmodulerna 410W Black Frame, 410W Silver och 410W Double Glass Black Frame. Denna strategiska expansion är utformad för att möta den växande efterfrågan på förnybara energilösningar och för att ytterligare stärka Maysun Solars ställning inom solcellsindustrin.

broken image

Fler kompletta lagringsanläggningar

De nya lagren i Leipzig, Hamburg och München är idealiskt belägna för att bättre kunna möta den växande efterfrågan på solcellslösningar i Västeuropa. Lagren har omfattande lagringsutrymmen och är fullt utrustade för att hantera Maysun Solars lager av produkter effektivt och för att säkerställa en tillräcklig tillgång till produkter för kunder på båda orterna och i närområdet. De nya lagren kommer också att fungera som centra för teknisk support, utbildning och eftermarknadsservice, vilket ytterligare stärker Maysun Solars kundfokuserade servicefilosofi.
"Vi är glada över att kunna öppna nya lager i Leipzig, Hamburg och München, vilket kommer att göra det möjligt för oss att ge bättre stöd till våra viktiga kunder i dessa regioner", säger White, VD för Maysun Solar. "Med bättre lagerhantering och effektiv logistik och transport kan vi erbjuda. våra kunder tillförlitliga och effektiva solcellslösningar för deras behov av förnybar energi."

broken image

Ett mer varierat utbud av leveransprodukter

"Vi har åtagit oss att förse våra kunder med ett omfattande utbud av solcellsmoduler och våra nya lager i Leipzig, Hamburg och München kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda ett ännu bredare urval av högkvalitativa solpaneler", tillägger White. "Vi är övertygade om att våra solcellsmoduler kommer att fortsätta att överträffa våra kunders krav på prestanda, tillförlitlighet och estetik. överträffar våra kunders förväntningar när det gäller prestanda, tillförlitlighet och estetik." De två nya lagren kommer att hysa ett brett utbud av solcellsmoduler, bland annat de populära 410W helt svarta solcellspanelerna och 410W solcellspaneler med svart ram, bland annat. Dessa högkvalitativa solcellsmoduler är kända för sin effektivitet, hållbarhet och estetik och är idealiska för bostäder, kommersiella och allmännyttiga tillämpningar.


410 All Black PV-paneler är kända för sitt eleganta, helt svarta utseende, vilket gör dem till ett populärt val för estetiskt medvetna installationer i bostäder och kommersiella lokaler. Dessa moduler tillverkas med hjälp av högkvalitativa material och avancerade tillverkningsprocesser för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet även under svåra väderförhållanden.

broken image

410W Black Frame PV-paneler har en svart ram som ger ett modernt och attraktivt utseende samtidigt som de har hög prestanda och hållbarhet. Dessa paneler är utformade för att tåla tuffa miljöförhållanden, vilket gör dem lämpliga för både bostads- och kommersiella installationer.

broken image

Förutom de helt svarta och svart inramade 410 W-panelerna kommer dessa nya lager av Maysun Solar i Tyskland också att erbjuda en mängd andra solcellsmoduler i olika effektnivåer, konfigurationer och funktioner, såsom växelriktare, monteringssystem och tillbehör för att möta de olika kundbehoven och projektkraven i och runt om i regionen.


Miljövänligare utformning av anläggningar


De nya lagren är inte bara utformade för att uppfylla våra kunders behov, utan också för att visa ett engagemang för hållbar utveckling. Anläggningarna har utformats med miljövänliga funktioner, inklusive energieffektiv belysning, avfallshantering och andra miljöåtgärder, i linje med Maysun Solars uppdrag att främja förnybar energi och minimera dess inverkan på miljön.
Lagren är en del av Maysun Solars pågående ansträngningar för att utöka sin tillverkningskapacitet, förbättra den operativa effektiviteten och tillhandahålla innovativa och hållbara solenergilösningar till sina globala kunder. maysun Solar kommer att bidra till utvecklingen av industrin för förnybar energi i och runt omkring regionen genom att samarbeta med lokala partner och samhällen för att främja hållbara energilösningar.

broken image

Maysun Solar, som är en professionell tillverkare av solcellsmoduler med 15 års erfarenhet i branschen, erbjuder ett brett utbud av solcellsmoduler för att tillgodose allmänhetens behov. De lämpar sig för olika scenarier, t.ex. solceller på balkonger, tak och markmonterade kraftverk. För mer information om Maysun Solar och dess breda utbud av solcellsprodukter och lösningar, besök hemsideknappen nedan eller kontakta oss via WhatsApp.