530W-550W dubbelglas PV-moduler PERC 182mm 144 celler

Märke: Maysun solar
Effekt: 530W 535W 540W 545W 550W
Mått (L×B×D): 2279×1130×30mm
Förpackning: 31 st/pall, 620 st/40"HQ

1. Använd 182 mm enkristall PERC-cell, ljusmottagningsområde med hög densitet, förbättra konverteringseffektiviteten
2. Dubbelsidig absorption av solstrålning, dubbelsidigt förhållande är så högt som 70%, vilket avsevärt förbättrar modulens ekvivalenta effekt
3. Utseendet är utsökt, installationen är bekväm och designen är kompatibel med vanliga växelriktare och fästen.
4. Den är lämplig för olika komplexa miljöområden som hög temperatur, hög luftfuktighet och stor temperaturskillnad.
5. Lägre kostnad per kWh och högre avkastning på investeringen.
Whatsapp
更多详情


1. Modulens framsida är belagd med präglat härdat glas för att minska ljusreflektion, och det låga järninnehållet säkerställer högre ljusgenomsläpplighet. Glastjockleken på 2 mm gör modulen mer motståndskraftig mot extrema väderförhållanden. Det främre paketet är tillverkat av högtransparent EVA, och det bakre paketet är tillverkat av högskuret EVA med en vikt på 550 g/m2, vilket effektivt förbättrar komponenternas bindnings- och isoleringsförmåga. Cellerna på 182*91 mm skärs i 6*24 bitar, vilket ger modulerna högre prestanda. Dubbelsidig kraftgenerering är mer lämplig för installation av storskaliga markkraftverk och industriella och kommersiella cementtaksystem.

2. Modulramen antar 6063T6 aluminiumlegering, den minsta oxidskikttjockleken är 14 mikron, modulen använder dubbelsidigt fluorkompositbakplan och spänningen är 1500V (KPK). Kopplingsdosan antar tre dioder över 30A, och är inkapslad med lim, och skyddsnivån är över IP68. Utmärkt miljölämplighet och hållbarhet då den klarar sand-, saltspray- och ammoniakvittringstest, samt förbättrade mekaniska stresstester.

 

 

3. Modulen använder 182*182 mm högeffekts enkristall PERC-cell och 0,32 mm diameter rund förtennad koppartejp, vilket ökar ljusbrytningen på modulens framsida, uteffekten är utmärkt, färgen är mer enhetlig och leder är vackrare. Förbättra batteriproduktionshanteringsteknik och materialkvalitetskontroll, reducera effektivt PID-fenomen och strömavbrottsfrekvens.

 

 

4. Ytterförpackningskartongen kan anpassas efter kundens behov. För närvarande används vertikalt inriktade lådor, med pappershörn som separerar komponenterna för att undvika metallbulor och friktion under transport. Förpackningen är fixerad med flera plastband inuti och utanför, vilket gör komponenterna säkrare vid långväga transporter till sjöss och på land. Förpackning: 31st/pall, 620st/40H.

5. Här är specifikationerna för vårt 182 mm 144-cells storformatsbatteri

Ladda ner specifikationer

Klicka på ikonen nedan för att få en offert