390W-410W Mono Black Frame Solar Panel PERC 210mm 80 celler

Märkesnamn: Maysun
Effekt: 390W 395W 400W 405W 410W
Dimension (L×W×T):1760×1098×30mm
Maximal systemspänning: 1000V/1500V
Förpackning: 37 st/pall, 988 st/40HQ

1. Rimlig komponentstorleksdesign, stor förpackningskvantitet, sparar transport- och installationskostnader.
2. Icke-förstörande skärning används för stora celler för att minska defekter.
3. Multi-busbar trådsvetsningsteknik, lägre motstånd, jämnare strömtäthet.
4. Design med låg hot spot minskar risken för hot spots.
5. Högkvalitativa råmaterial säkerställer lång livslängd för komponenterna.
更多详情

1.Det härdade glaset har genomgått strikta tester av hagelbeständighet, slagtålighet och belastningsbeständighet för att garantera komponenternas säkerhet vid utomhusbruk. Den höga ljusgenomsläppligheten gör att komponenterna har hög omvandlingseffektivitet. 2. Den inkapslade EVA:n har genomgått tester mot ultraviolett, anti-PID, fukt och fukt med en tvärbindningsgrad på 80-90 %, vilket effektivt garanterar sammanhållningen av modulens olika material och en superstark väderbeständighet utomhus. Cellskärningsstorleken 210*105 mm och arrangemanget 5*16Pcs gör att modulerna har en lägre arbetsspänning, ökar antalet moduler i varje sträng i solcellssystemet och minskar användningen av kablar och parallella förluster. Det kompakta cellarrangemanget gör att modulen får en större ljusmottagningsyta och ett vackrare utseende.

2.Efter att ramen av aluminiumlegering har testats måste oxidfilmtjockleken nå 15 mikrometer eller mer och styrkan måste nå 10HW eller mer innan den godkänns för produktion och användning, vilket effektivt garanterar solcellsmodulens mekaniska belastningskapacitet. Baksidan är tillverkad av TUV-certifierat TPT-material med hög väderbeständighet, som har god motståndskraft mot överföring av vattenånga och motståndskraft mot sandslitage. Den tvåkomponentsförseglande kiselgelen är av ett välkänt kinesiskt märke för att effektivt garantera komponenternas strukturella vidhäftning. Använd den 1500V delade limfyllda kopplingslådan som noggrant har utförts av TUV, som har snabb värmeavledning och låg förlust.

3.Modulerna använder 12BB högeffektiva monokristallina PERC-celler, hälften av den icke-förstörande skärningen minskar effektivt produktionsförlusterna, minskar defekter i skärningsprocessen och säkerställer stabila elektriska prestanda hos modulerna. Det runda bandet med en diameter på 0,35 mm ökar effektivt ljusbrytningen på batteriets framsida, så att komponenten har utmärkt effektutgång och lägre ljusdämpning, lägre linjeförlust och lägre risk för hot spots. Genom optimering av batteriproduktionstekniken och materialkontroll minimeras den effektdämpning som orsakas av PID-fenomenet.

4.Varje komponent kommer att förpackas efter att ha passerat standard EL-inspektionen och effektinspektionen. Anta den för närvarande mest rimliga förpackningsmetoden, med en ytterkartong för varje 37 stycken komponenter, staplade upp och ner för att säkerställa säkerhet och fasthet vid transport, öka antalet förpackningslådor och effektivt minska fraktkostnaden per watt komponenter. Lådans kropp är lindad med sträckfilm för att effektivt förhindra problem med fukt och mögel under långväga transporter av komponenterna.

5.Följande är specifikationen för vårt företags 210mm 80cells stora batterisammansättning, du kan klicka på länken för att ladda ner.

Ladda ner specifikationen

Klicka på ikonen nedan för att få en offert

所有文章
×