390W-410W Mono Black Frame Solar Panel PERC 182mm 108 celler

Märkesnamn: Maysun
Effekt: 390W 395W 400W 405W 410W
Mått (L × B × T):: : 1722 × 1134 × 30mm

1. Ny cellteknik, hög effekt och moduleffektivitet på upp till 21,0 %.
2. Nivåerad kWh-kostnadsminskning på upp till 4,5 % och systemkostnadsminskning på upp till 5,6 %.
3. Omfattande LID/LeTID-teknik för att minska dämpningen, som kan minska dämpningen med upp till 50 %.
4. Rimlig utformning av komponentlayout för att öka PID-resistansen och minska risken för heta punkter.
5. Flera EL-tester för att minska risken för dolda sprickor i modulerna och för att få en kontinuerlig och stabil effektutgång.
WhatsApp
更多详情

1. Det lågjärnbelagda glaset som används på modulens framsida har en ljusgenomsläpplighet på över 92 %, vilket effektivt ökar effekten. Modulens framsida är tillverkad av EVA med hög transmittans och modulens baksida är tillverkad av EVA med hög avskärningsprestanda, med en grammvikt på över 560 gram per kvadratmeter, vilket effektivt förbättrar modulens väderbeständighet mot hög temperatur, hög luftfuktighet och stora temperaturskillnader. 182*91mm cellskärningsstorlek och 6*18Pcs arrangemang ger modulen en kompakt form och hög effekt, vilket är lämpligt för den vanliga installationsmarknaden i Europa.Maximal systemspänning: 1500V.


2. Modulerna använder ramar av anodiserad aluminiumlegering med en oxidfilmtjocklek på över 14 mikrometer, supervädertåliga dubbelsidiga fluorunderlagsplattor, tre högströmsdiodlimmade kopplingslådor och anpassade kabellängder enligt kundens önskemål. Användningen av högkvalitativa hjälpmaterial gör att modulerna klarar TUV:s tester av sand, saltspray, ammoniak och annan väderbeständighet samt förbättrade tester av mekanisk belastning, vilket gör att modulerna kan anpassas till olika installationsmiljöer.

3.Användningen av 182 mm stora PERC-monokristallina celler med hög verkningsgrad ger modulerna högre effekt, och svetsningen av flera cirkulära förtennade kopparremsor med 0,35 mm diameter ger modulerna lägre inre motstånd, lägre värmeutveckling, jämnare färg och bättre utseende. Genom kontinuerlig förbättring och uppgradering av produktionstekniken och strikt kontroll av råvarukvaliteten minskas modulernas effektförsämring effektivt och modulernas livslängd ökar.

4.Modulerna är för närvarande förpackade vertikalt i lådor med 37 PCS, med pappershörnskydd mellan komponenterna för att undvika kollision och friktion mellan kanterna. 7 plastband används inuti och utanför förpackningen för att garantera komponenternas säkerhet under långväga sjö- och landtransporter. Den yttre lådan kan också anpassas enligt kundens krav, vilket ger kunderna fler alternativ.Förpackning: 37 st / pall, 962 st / 40 'HQ.

5. Följande specifikationer för vårt 182 mm 108-cells storformatbatteripaket kan laddas ner när som helst genom att klicka på länken.

Ladda ner specifikationen

Klicka på ikonen nedan för att få en offert

所有文章
×